Carl-Johan Augustsson
Magnus Nolbäck

Rydlers Bygg startades 1975 av Olof Rydler från Asklanda. Från början var verksamheten inriktad på konsultarbete och mindre byggprojekt med 2-4 anställda snickare och kontoret fanns i privatbostaden. Så småningom växte man till ett lite större entreprenadföretag och åtog sig allt mer krävande projekt. I slutet av 1980-talet hade Rydlers Bygg ca 15 anställda och började konkurrera även om något större entreprenader. Bl a byggdes ”Ringblomman” i Vårgårda i slutet av 80-talet och en om- och tillbyggnad av Bjärkegården i Sollebrunn utfördes i början av 90-talet. 1990 var det även dags att skaffa nya kontorslokaler; man flyttade in i nuvarande lokaler i den gamla lanthandeln i Asklanda.

Kontoret har efter det byggts om i flera omgångar och anpassats till en allt större verksamhet. Idag ägs företaget av Sofia Rydler, Carl-Johan Augustsson, Anders Davidsson, Daniel Svantesson och Lars-Erik Wessbo. Rydlers Bygg har idag ca 70 medarbetare, varav ca 10 st på kontoret i Asklanda. Verksamheten är bred och omfattar allt från mindre ROT-arbeten till större entreprenader.

Vibora Projektutveckling AB grundades i Alingsås 2020 och har fyra delägare som tillsammans har lång erfarenhet av nyproduktion och projektutveckling. Vår verksamhet är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på Västsverige. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och duktiga samarbetspartners.

Vi utvecklar Branäs View

Carl-Johan Augustsson
Magnus Nolbäck

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Åsa Trollåker
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan