3 Rum och kök - 51 kvm

Med en yta på 51 kvadratmeter erbjuder denna bostad tre rum och kök. Välplanerade ytor, 6+2 bäddar och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger utrymme för både familj och vänner. Med sällskap av den mysiga kaminen kan du via stora fönsterpartier njuta av den imponerande utsikten över den vackra naturen. Här finns också ett helkaklat badrum samt en bastu för avkopplande stunder.

Samlas i hemmets varma vrå för avkoppling tillsammans efter en dag full av aktiviteter.

Hall Klinkergolv och sandmålade väggar möter dig i entrén. Kapphylla, torkskåp och inredning enligt planritning. 

Kök och vardagsrum i öppen planlösningMed trägolv av ek och sin mörkbetsade träpanel på väggarna skapas en levande och varm känsla i bostadens hjärta. Bänkskivan i köket växer upp på väggen bakom som stänkskydd och skapar ett gediget intryck. Släta sandfärgade luckor med svarta handtag förstärker det lugna och varma uttryck som rummets atmosfär utstrålar samtidigt som det ger en modern touch ihop med de svartborstade vitvarorna.

SovrumSovrummen är två till antalet, dessa kan inredas smidigt med dubbelsäng, våningssängar och innovativ platsbyggd förvaring. Trägolv och målade väggar i en mjuk sandfärgad ton. Bostaden har utrymme för 6+2 bäddar.

BadrumHär finns ett helkaklat badrum i sobra färger. Klinker på golv och väggar. Elgolvvärme, WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, belysning, handdukstork och dusch med glasdörrar.

BastuI anslutning till badrummet finns bastun, en perfekta platsen att avsluta dagen efter utomhusaktiviteterna.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Åsa Trollåker
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan