Välkomna till Branäs View

Här välkomnas du till ett 40-tal nya välplanerade bostäder i det nya området Nötåsen, som kommer vara i fokus för Branäs de kommande åren. Bostäderna präglas av ett stilfullt och praktiskt uttryck med fokus på sociala ytor och smarta lösningar för att maximera ytan. Bostadens hjärta är det öppna köket och vardagsrummet med de stora fönsterpartierna mot skidområdet och kaminen som en extra mysfaktor. Här samlas familjen och varvar ner efter en aktiv dag ute i friska luften. Är du lite frusen efter en dag i skidbacken kan du slå dig ned framför brasan eller ta en avslappnande varm bastu. Här finns allt du behöver för en härlig vintersemester.  

Det unika med just detta boende är kombinationen av ski-in-ski-out och poolområdet, vilket gör att du upplever det bästa av Branäs fjäll både vintertid och sommartid.

Att äga sitt boende i Branäs har många fördelar. Först och främst har du något som är just ditt eget, ett boende du kan sätta sätta din egen prägel på. Att du dessutom har möjlighet att hyra ut ditt boende under perioder då du själv inte nyttjar bostaden känns bra på flera sätt. Dels finansierar det ägandet, dels får fler bo fint på sin semester. Eftersom Branäs är otroligt populärt hos barnfamiljer är bostäderna i Branäs View perfekt anpassade vilket gör bostaden extra attraktiv, så det lönar sig verkligen att hyra ut när du själv inte är där och använder ditt boende.

Beräknad intäkt enligt Branäs Ägarservice:
Lilla lägenheten – ca 219.000kr.
Stora lägenheten – ca 252.000kr

Intäkt före avräknad provision till Ägarservice som erbjuder dig som ny köpare i Branäs View en provisionstrappa första tre åren.

"Projektets har ett svårslaget läge med hänförande utsikt över skidanläggningen när snön lyser vit samt skog och natur när grönskan flödar. "

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Åsa Trollåker
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan