branäs

Branäs är en mycket omtyckt skidanläggning som har röstats fram till vinnare i Stora Barnsemesterpriset i kategorin bästa skidort för barnfamiljer, hela 13 gånger! Ett resultat av att alltid ha familjen i fokus, med målsättningen att erbjuda en resa som alla familjemedlemmar kan titta tillbaka på med ett leende på läpparna. Branäs erbjuder skidåkning för alla nivåer, backarna nås enkelt via 31 liftar och den längsta åkturen sträcker sig över 3 kilometer.

Det finns två separata barnområden med bland annat den mycket uppskattade Nintendobacken, en Funslope, en Funpark och en Big Air Bag för att hela familjen oavsett ålder och nivå ska få en rolig och spännande skidupplevelse. Möjligheten till kvällsskidåkning till klockan 19:00 varje dag adderar extra värde till Branäs som strävar efter att erbjuda en mångsidig skidupplevelse för alla besökare. För dig som föredrar längdskidor framför utförsåkning glider du fram genom det vackra landskapet i preppade spår på över 29 kilometer.

Branäs vet vikten av smidig hantering för barnfamiljen och erbjuder även bl.a. skidskola, skiduthyrning och tillgängliga närbutiker för att underlätta vistelsen.

nötåsen

"Att gå in och investera i Nötåsen kommer att vara ett bra val, eftersom stort fokus för Branäs kommer att vara just i detta område de kommande åren"
- Åsa Trollåker, Fastighetsmäklare

Placerat högt uppe på berget, mittemot Soltorget och ungefär där det nuvarande längdspåret återfinns, kommer Nötåsen erbjuda idealisk skidåkning för barnfamiljer. Dess backar sträcker sig ut i två olika riktningar, en väg mot Medvinden och Mattesdalen och en annan mot Björnliftarna och Branäs Berg. En genomtänkt layout möjliggör en rundtur genom hela området, från Branäs By, passerande Mattesdalen, Nötåsen, Branäs Berg och Sjöområdet, för att till slut avsluta turen där du startade.

Med fokus på barnfamiljer planerar Branäs för att Nötåsen ska erbjuda fem gröna/blå backar, tre längre och två kortare, passande för de yngsta skidgästerna. Den första backen, tillsammans med en lift, som redan är färdig till säsongen 23/24, tar besökarna från Nötåsens centrum ner mot Björnliftarna på Branäs Berg.

I hjärtat av Nötåsen växer även ett mysigt centrum fram, likt en mindre variant av Soltorget.
Här finns möjligheten att njuta av en fika, lunch eller middag på någon av restaurangerna, handla i livsmedelsbutiken eller ta en välförtjänt paus i värmestugan. Spännande planer för områdets utveckling är på gång och förväntas presenteras inom en snar framtid. Nötåsen står redo att erbjuda en unik och givande skidupplevelse för hela familjen.

Nötåsen är Branäs senaste tillskott och ett lovande nytt skidområde som tar form på Branäs berg.
Inriktat på att tilltala och välkomna barnfamiljer, skapas här ett charmigt och familjevänligt område som vid färdigställandet kommer att öppna upp för en spännande färd runt hela berget. Redan till säsongen 23/24 kommer den första backen och liften vara redo för användning, vilket blir starten på denna nya upplevelse runt fjället.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Åsa Trollåker
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan