Om arkitekten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Jonathan Jansson, arkitekten bakom Branäs View, har gjort det till sitt uppdrag att smälta samman bostadskvalitet med naturens harmoni. Som en del av det nya området i Branäs, blir projektet en hyllning till fjällstugans atmosfär och den fantastiska skönheten i det omgivande landskapet.

Den omsorgsfullt utformade bostaden är skräddarsydd för att passa dig som vill uppleva Branäs skidanläggning i sin fulla prakt. Här möts design och funktion i ett samspel lika harmoniskt som avkoppling framför den sprakande brasan.

Varje aspekt, från det varma solljuset som flyter in över naturen till de spektakulära skidbackarnas belysta vy, har noggrant integrerats för att skapa en unik upplevelse för varje bostad.

Storstugan, hjärtat i planlösningen, är en plats för avkoppling och samvaro efter en aktiv dag i den härliga naturen.

Arkitekten har låtit sin passion för fjällstugor och naturens färger genomsyra projektet. Varje byggnad är utformad för att komplettera omgivande natur samtidigt som den ger en känsla av modern elegans. Utsikten över snöklädda slalombackar och möjligheten att känna värmen från elden medan snön yr utanför de stora fönstren är det som definierar upplevelsen här. Nötåsen, där Branäs View är en del, utgör den sista pusselbiten för att binda samman Branäs skidanläggningar.

Beläget på bergets andra sida från Soltorget, erbjuder det en idealisk plats för skidåkning som passar hela familjen. För att underlätta har praktiska detaljer som avhängningsytor, torkskåp och förvaring tagits hänsyn till i utformningen av dessa bostäder. Med närheten till backarna ska det vara lika lätt för barnen som för vuxna att ta på och av sig utrustningen för att nyttja det fantastiska ski-in-ski-out läget och bege sig ut på äventyr.

Placeringen av fastigheterna omsluter innergården som en extra trygg famn för barnfamiljen. Utsikten över backar och innergård underlättar och ger både barn och vuxna lagom mycket frihet och utrymme att upptäcka Branäs från sitt perspektiv.

Are you looking for a company to support your design process with a brutalist touch? Then contact us.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Åsa Trollåker
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan